Dagpleje

Privat Dagpleje i Hårlev – Stevns kommune

Dagpleje i Hårlev 

Børnenes Naturpasning ligger mellem Hårlev og Vallø. Vi har hele 7 hektar at tumle på. Her vil mange naturoplevelser og sanseoplevelser bidrage til dit barns gode børneliv.

Pædagogik

Naturpasningen bruger naturen som afsæt for almindelig pædagogisk udvikling og stimuli. En udvikling og stimulering hvor nysgerrighed og fordybelse er i fokus. Jeg peger, fortæller, viser og forklarer uden at tale børnene til kedsomhed.

Jeg gør dem opmærksomme på oplevelser vi kan have sammen; musehuller, de bitte små nye æbler på æbletræet, hyldeblomsterne, de små knopper der bliver til brombær til september, duen der ligger på rede, svaleungerne i stalden, de flotte lilla tidselblomster, mariehønesne i græsset, solsorten der spiser de æbler vi lægger til den osv..

Børnelege

I Naturdagplejen laver og leger vi også helt almindelige børne lege: Togbane, kikker bøger, leger med biler, traktor, flyver. Leger dukkeleg, laver mad i køkkenet, bygger og vælter klodser, laver forskellige opgaver der handler om at matche og skelne fx figurer og farver. Jeg laver selv nogle opgaver til børnene fordi det giver plads til at bruge børnenes favoritter i opgaven. Fx matche sko, matche tog, matche børn,  osv.

Min minibus

I egen minibus køre vi jævnligt på tur for at bidrage til børnenes omverdens bevidsthed. Rulletrapperne på Køge Nord station blev studeret længe og koncentreret.
Skoven når den er frisk og helt lysegrøn. Stranden ved Magleby og stranden ved Bøgeskoven Holtug hvor der både er lille havn, skov og strand.

Vallø Slotspark besøges også jævnligt, her tilbagelægges villigt mange skridt af børnene især fordi de bruger løbecykel, græsslåmaskine eller babyklapvogn som makker på turen.

Legeplads

Børnenes Naturpasning har en legeplads med forskellige motoriske legeredskaber hvor børnene kan udfordrer sig selv. Derudover har legepladsen bl.a plantebed, sansebord,  stor tegnetavle, sologynge og sansegynge, rutschebane, område til vandleg, legehus, gemmesteder, en skråning til at trille nedad, kravle opad, cykle nedad og om vinteren få kælketure ned af.
Hvis ikke frugt og frokost spises på  formiddags turen , så har vi en udendørs overdækket spise plads med borde og stole i børnehøjde og med køleskab og rullegardin.

Børnelege indendørs "det flyvende tæppe"

styrke muskel led sansen og øve samarbejde
tur på det flyvende tæppe

Leg på trapper Vallø slotspark

Har du spørgsmål til ovenstående praktiske informationer omkring børnepasning eller dagpleje i Stevns kommune og Børnenes Naturpasning er du altid velkomme til at ringe til mig på telefon  5133 0860 eller send en mail