Børnepasning

Privat børnepasning  i Hårlev – Stevns kommune

Børnepasning.

Midt i en skøn naturoase 4 km fra Hårlev tilbyder jeg Privat børnepasning for børn op til 3 år. Pasningen er godkendt af Stevns, Fakse og Køge kommune.

Børnenes Naturpasning fordi jeg ønsker at bidrage til børns naturoplevelser som en fast bestanddel af et godt børne-liv. 

Naturpasningen rummer udover en masse skøn natur også fritgående høns, heste på fold, 2 hunde og udekatte.   

Udendørs aktiviteter

Naturpasningen har en stor legeplads med masser af beskæftigelse og udfordringer der tager udgangspunkt i hvad mindre børn bl.a. er glade for.  En rutsjebane, trapper og en rampe, legehus til køkkenleg, sansebord, område hvor der kan hældes og spildes med vand, en solo gynge og en sansegynge, et stort langt tog med rat og sæder til alle, en vippe til stående brug, Plantebed, udendørs overdækket spise-plads med køleskab. En skråning hvor vi triller nedad, cykler nedad og kælker på når der er sne. Flise område til scootere og løbecykler mm. Når vi for alvor rykker ud supplere vi legepladsen med legetøj og materialer. Vi har et bord på legepladsen med plads til stillesiddende eller stående aktiviteter fx kikke bøger, lave opgaver, tegne, male, lave formbræt osv.

Er vejret godt

Børn er glade for at være ude og det imødekommes i stort omfang her. Så snart vejret tillader det er vi ude  – lige efter morgenmaden -morgenmaden spises også nogle dage på legepladsen. Om formiddagen leger børnene på legepladsen indtil vi går en stor eller lille tur. Og nogle dage tager vi minibussen og kører et spændende sted hen.

Turen går til

Turene her på matriklen, kan være; rundt om søen, rundt om stalden, ned i laden og kikke efter æg, ned og smage på rabarber, hindbær, brombær. Ca. en gang om ugen går vi ned i vores egen skov som er en nåleskov og er ca 3 tdr stor. Her er det lavet en simpel siddeplads hvor frugt og madder spises. Der er lidt motoriske aktiviteter i skoven og når der er korn i tønden udnyttes det ofte en god sanseoplevelse .

Børnene vælger ofte en cykel, en dukkevogn eller en græsslå maskine som “makker” på turene. Og det er et herligt syn at se hvor villigt og forventningsfulde de går afsted. 

legepladsen og forår
Legepladsen en dejlig dag i maj
Vandleg

Har du spørgsmål til ovenstående praktiske informationer omkring børnepasning eller dagpleje i Stevns kommune og Børnenes Naturpasning er du altid velkomme til at ringe til mig på telefon  5133 0860 eller send en mail